No colors anymore I want them to turn black

Rolling Stones - Paint it Black

Hade egentligen tänkt gå ut ikväll men är för trött. Så jag vilar upp mig inför imorgon (och nyårsafton också) istället med underbara Hot Chick, Marie Antoinette och bra sällskap. Imorgon har jag en massa saker att göra, ska till stan och försöka skriva klart två uppsatser. På kvällen blir det utgång!

Peace

Maybe, you didn't know him at all, oh, you didn't know?

Jeff Buckley - Last Goodbye

image75

Bild: Morguefile

Ikväll går det en dokumentär på tvåan som handlar om flower powerrörelsen i San Francisco på 60-talet. Jag älskar 60-talet och hippierörelsen. Och musiken! Dokumentärer är väl inte så roliga, men jag ska iallafall se den . Senare ikväll blir det kanke bio om jag orkar, har varit upppe sedan halv sju imorse. Imorgon blir det shopping på mellandagsrean. Men nu ska jag dricka te med Alex, har fått så mycket te i julklapp att jag skulle kunna öppna ett café. Typ.

Peace

The rain cries a little pity for one more forgotten hero, and a world that doesn't care

Cat Stevens - Streets of London

 290355-73 290355-71 

Nu är jag hemma igen, kom hem igår morse. Flyget var tre timmar försenat på grund av att radion inte funkade, och sedan var det turbulens hela resan så vi var tvungna att sitta still ända fram till Stockholm. Nice. Men jag ska inte klaga, jag kom ju hem. God jul i efterskott!

Peace

We'll collect the moments one by one, I guess that's how the future's done

Feist - Mushaboom

Jag har fått låna en en handdator så jag kan skriva lite ändå här från new york. Om jag hinner det vill säga och känner för det, jag har fullt upp här. Jag måste bara berätta om flygningen hit som var hemsk. Ca en timme innan landningen ber piloten passagerare och crew att spänna fast sig för det kommer bli rätt turbulent vid landningen. Det börjar att skaka rejält och efter ett tag blir det värre och folk börjar skrika och få panik vilket inte var kul. Jag satt mest och blundade, har flugit mycket och är ganska van, även fast det inte brukar vara så skakigt som då. Till slut ska vi landa och då kränger planet till så vi slår i marken och landar snett. väl på marken börjar alla passangerare applådera och jubla. Det var som i filmerna typ, haha.
Det obligatoriska flygfotot måste såklart vara med . Vi var över kanada tror jag.

Peace

I'm leaving on a jetplane

Björk - Leaving on a jetplane
passande låtval, eller hur?

Nu är väskorna packade och jag är nästan klar att åka ut till Arlanda. Om en himla massa timmar ät jag antagligen i New York. Har packat ner en del bra böcker att läsa på vägen dit, till exempel Naiv. Super. av Erlend Loe. Det behövs, eftersom att flygresan tar 9,5 h (inga mellanlandningar som tur är). Jag är tillbaka efter julafton. Au revoir!

Peace

We're just a million little gods causing rain storms, turning every good thing to rust

Arcade Fire - Wake Up

image67

Har inte skrivit på evigheter, jag har varit sjuk. Men nu är jag igång igen! Och på måndag åker jag till New York. Tills dess måste jag ha hunnit ta mig igenom en gigantisk hög med skolarbete. Nice nice. Men nu ska jag fortsätta se på Heroes, ha en trevlig kväll!

Peace and Love

It's time to let the explosions in my heart leave me out to meet you in the end

The Mary Onettes - Explosions

image64

Peace

So much hate for the ones we love?

Placebo and Kate Bush - Running Up That Hill

Om två veckor sitter jag på ett plan till New York, bokade resan idag. Ska bli sjukt roligt och framför allt mycket shopping. Fast jag är nervös också, är så himla flygrädd. Jag reser rätt mycket (åtta gånger sedan augusti) men är lika flygrädd varje gång. Men det ska nog gå bra, jag får fokusera på shoppingen och allt annat när jag landar istället!

Helgen har spenderats i Linköping. Jag har varit på julmarknad i gamla Linköping, shoppat lite och träffat kompisar. Nice nice. Nu blir det plugg, har en stor mattetenta imorgon och en uppsatsinlämning.

Peace

RSS 2.0