Au revoir Stockholm

Yeah Yeah Yeah's - Dudley

Jag är verkligen sämst på att uppdatera. I know. Men jag har så mycket att göra. Just nu sitter jag på ett tåg på väg till malmö och sedan ska jag till Köpenhamn. Det är bra att det finns internet på tågen nu, så man har något att göra under resan. Men jag har köpt reselektyr också, Chronicles No One. Det är memoarer av Bob Dylan (vem annars? Jag skulle kunna öppna biblotek/musikaffär med alla böcker, skivor och filmer jag har med honom) om hans tid i New York i början av sextiotalet. Läs den!

Peace

Baby come dance with me

Adam Green - Dance With Me

Åh jag är så trött. Och lite ledsen. Heath Ledger var en av mina favoritskådespelare, har varit lite småförälskad i honom sedan En riddares historia. Ikväll har jag skrivit klart en uppsats om organisation och ledarskap i företagsekonomi B. Inte roligaste kursen kanske fast väldigt användbar. Hoppas jag, haha. Åh, jag är så trött på att ständigt plugga. Jag vill ut och dansa istället! Men det får dröja tills helgen eller på måndag, för då far jag till Köpenhamn. Postar en låt med underbara Adam Green i brist på foton. Take care nu, och godnatt.Peace

I once fell inlove with you just because the skies turned from grey into blue

Cocorosie - Good Friday

image97 image98

Åh, jag saknar sommaren. Svenska somrar är bäst. Vacker natur, sommarnätter, konserter, fester och sol. Regnar det kan man vara inne och mysa med te och bra musik och bra vänner. Eller resa bort. Antagligen ska jag åka till Kapstaden. Jag ska även jobba, har två jobb att välja mellan. Ett i Oslo och ett som jag har som sommarjobb sedan nian. Men jag ska även se till att ha en underbar sommar eftersom att det blir mitt sista sommarlov, och ägna tid åt att bara ta det lugnt och göra saker jag vill göra.

image99

image100

Peace

Give me these moments back

Kate Bush - This Woman's Work

image8

Bild från i somras

Okej, jag är jättedålig på uppdatering. Men jag har haft fullt upp. Igår bokade jag min resa till Paris, åker i mitten av februari. Ska bli så härligt, jag har inte hunnit åka dit någon mer gång sedan i augusti. Och idag är det vackraste vårvädret. Man kan hoppas att det håller i sig, även fast det antagligen inte gör det.

Peace

Sweep up the pieces and watch them swirl

Azure Ray - Beautiful Things Can Come Out Of The Dark

image96

I New York lärde jag känna många nya människor. En var Ethan och var en sådan som man kunde prata politik, samhälle och musik med. Dessutom delade vi samma kärlek till Bob Dylan och han kunde spela gitarr. När jag skulle åka hem fick jag det här smycket av honom, eftersom att vi båda tror på mer fred och kärlek i världen. Jag önskar att jag kunde ta hem honom till Sverige, haha. Det behövs fler vänner som han, då skulle världen se bättre ut.

Jag har varit sjuk i några dagar, förkylning och feber. Samtidigt. Men igår blev jag frisk och det firades med shopping! Köpte en kappa som var så vacker att jag dog. Idag ska jag träffa Sarah, och hon får övertyga mig om att jag faktiskt behövde en kappa till. Trots att jag har typ 700 stycken nu känns det som. Ha en trevlig söndag people.

Peace

It's time to let the explosions in my heart leave me out to meet you in the end

The Mary Onettes - Explosions

Idag fick jag en försenad julklapp från Alex, en fotobok som heter Paris Interiors. Fotona är från olika personer i Paris hem. Och lägenheterna är så vackra, som små bohemiska sagor allihop. Åh. Jag önskar verkligen att min framtida lägenhet kommer att vara lika fin, för vem vill inte leva i en saga? Det får mig att längta till min Parisresa i februari, nu är den äntligen bokad.

image90 image91image92 image93
image94 image95

Sorry att bilderna är sneda och vinklade, men det är svårt att fota med blixt rakt ovanifrån utan att det reflekteras.

Peace

May your song always be sung, may you be forever young

Bob Dylan - Forever Young

290355-76 

Idag har jag varit tvungen att ta bort min hund som jag haft sedan jag var riktigt liten. Hon och jag var nästan jämngamla och det gjorde verkligen ont att fatta beslutet att låta henne gå vidare. Det känns tomt, hon har funnits i mitt liv så länge, och nu gör hon inte det. Men hon var gammal, och kring nyår blev hon väldigt sjuk. Jag är glad att det gick så fort, att hon inte var sjuk en längre tid och fick lida, utan pigg och fri som en hund ska vara  fram till slutet.


Watching old movies in the evening time

Adam Green - Watching Old Movies

Jag är en sådan som alltid slarvar bort småsaker. Mina tesilar tillexempel, har haft säkert tio stycken. Alla var hjärtformade. Men såklart försvinner de alltid, hehe. Så nu får jag göra te med kaffefilter.

Ikväll har jag varit ute och ätit på resturang. Tapas på något ställe i vasastan. Och på måndag börjar skolan vilket känns sådär. Men vårterminen brukar gå fort, och snart är det vår igen! Och efter sommaren kommer jag att bo i Spanien ett år. Så jag har en massa att se fram emot.

image79 image78

Peace

RSS 2.0