I wanna wake up in a city that doesn't sleep


image168

image169

Det är verkligen någonting speciellt med vissa städer, någonting som får ens hjärta att banka lite extra när man befinner sig i dem. Som New York. Och jag vill åka tillbaka dit nu med detsamma även fast jag nyss var där. Imorgon ska jag in till stan och köpa födelsedagspresenter åt Cissi och Sabina som fyller tjugo och ska ha middag på lördag. Sedan har jag sjukt mycket skolarbete jag inte orkat göra än under lovet...

 Peace


And but for the sky there are no fences facing

image155

Bilder från i söndags.

Dagen kan samanfattas med ett ord: trötthet. Knappt någon sömn igår natt på grund av allt plugg, sedan skola, stallet och en snabbfika i stan. Nu sitter jag uppe och pluggar igen och om fem timmar är det skola igen. Nice. Men det är lov snart, och då får man sova och glömma plugget. Jag ska nog resa bort över lovet också, längtar.

Peace

Take a step and come out in the sun

image153

image154

Bilderna är från i somras, har inga nya bilder så jag kör på gamla. Visst är det härligt att det bara är några månader kvar till sommaren?

Ikväll har jag varit i stan och fikat men åkte hem tidigt för jag är trött trött. Imorgon ska jag fika med Jacob och på kvällen ska jag gå ut. Men nu ska jag sova, hann knappt sova inatt för jag hade några hundra sidor att plugga på till företagsekonomiprovet idag, som faktiskt gick väldigt bra. Jag fick iallfall lika på både tillgångar, eget kapital och skulder i balansräkningen. Och inget sjukt konstigt resultat på några miljoner minus eller så i resultaträkningen. Godnatt!

Peace

Först skratten, sen dom där tårarna...

image140

Har inte uppdaterat mycket på sistone, känner mig inte särskild inspirerad. Jag har sjukt mycket plugg den här veckan, bland annat ett prov i bokföring/företagsekonomi plus hundra saker till känns det som. Och nästa vecka blir det ännu mera plugg... Det har även tagit slut mellan mig och en av de underbaraste pojkarna jag någonsin träffat. Men jag tror att jag klarar mig, även fast det gör ont just nu.

Peace

Morning glory & late nights

image138 image139
Imorse vaknade jag sjukt tidigt. En sådär två timmar innan jag egentligen skulle gå upp. Eftersom att jag inte kunde somna om gjorde jag te och satte mig vid köksfönstret. Jag passade på att fotografera lite också,för det var så fint ljus där jag satt. Om jag inte var så morgontrött och nattpigg skulle jag inte ha något emot att gå upp så tidigt varje dag. Bara för känslan av att vara den enda på hela gatan som var vaken.

Förresten. Äntligen fredag! Det blir utgång ikväll för min del. Så ha en trevlig, underbar och galen friday, det ska iallafall jag ha.

Peace

My hidden garden

Idag var det ingen skola. Istället år jag frukost hos Alex innan jag mötte upp Emma vid fridhemsplan för att fika på café Fix och skriva klart vårt arbete om Storbrittaniens rättsväsende, samt en analys och jämförelse med Sveriges rättsväsende. Och nu har jag total skrivkramp. Jag ska ha ett tal klart till imorgon men orden vill inte komma som de brukar. Känner för att dunka huvudet i väggen tills jag kommer på något, eller bara sova och strunta i allt. Men nej. Kanske får jag istället sänka kraven på mig själv och inte tänka på prestation utan bara skriva ner allt jag som dyker upp tills det släpper.

image137

image134

image136
image135

Bilder från Versailles.

Peace


You had a temper, like my jealousy, too hot too greedy

Kate Bush - Wuthering Heights

image130

Linköping var nice. Shoppade, träffade människor och sov en massa. Men nu är jag hemma i Stockholm och imorgon börjar skolan. Hade gärna haft någon vecka lov mer. Eller varför inte lov fram till påsklovet? Well well. Jag läste en så sjukt bra bok i helgen också. Naiv. Super. av Erlend Loe. En underbart vacker bok om ingenting alls och evigheten på samma gång. Läs den.

Peace

Just because we use cheats doesn't mean we're not smart

The Moldy Peaches - Anyone Else But You
(Kärlek, Adam Green!)

Hey. Imorgon åker jag till Linköping över helgen. Väldigt exotiskt haha. Håller på att ladda ipoden med en massa bra resemusik (för 2 h är så långt att åka. hm). Typ Bob Dylan. Igår köpte jag Cat Powers skiva Jukebox så lite musik därifrån får nog plats också. Ha en nice helg!

image129

Den här väggmålningen fanns utanför vårt hotell i Paris. Söt va?

Peace

RSS 2.0